ZOOM sastanak koordinatora projekta „STEM na treću“

23.3.2022. održan je još jedan sastanak voditelja projekta STEM na 3. Bliži se naš posljednji susret sa kolegama iz Maribora i Čeških Budejovica u okviru LLT5 (Learning Teaching  and Treaning) mobilnosti nastavnika. Projekt “STEM na TREĆU” nakon tri godine i mnogih odgođenih susreta zbog pandemije nalazi se u samoj završnici. Zoom sastanak omogućio je koordinatorima i voditeljima projekta posljednje dogovore prije mobilnosti u Mariboru od 4. 4. do 8. 4. 2022. Dogovorene su aktivnosti koje će pridonijeti realizaciji i kvaliteti projekta. Za vrijeme našeg boravka u Mariboru pisati ćemo završni izvještaj, objavljivati aktivnosti tijekom tri godine provođenja projekta, unpređivati platformu eTwinning i MyTwinspace.

Pri provođenju LTT5 aktivnosti pridružiti će nam se učenici mariborske I. gimnazije i virtualno učenici I. gimnazije Zagreb  i Češko Angličke gimnazije iz Čeških Budejovica.

Veselimo se ponovnom susretu u živo s dragim kolegama, ali ujedino smo i žalosni jer naša suradnja se privodi kraju. Projekt “STEM na TREĆU” obogatio je učenike i nastavnike za još jedno iskustvo. Naša službena suradnja u okviru Erasmus + projekta se privodi kraju, ali ostaju nam lijepa sjećanja i nova prijateljstva koja će se sigurno nastaviti.

Maja Radić Mehmedbašić prof. i Snježana Liber, prof.