UPIS U 1. RAZRED ŠK. GOD. 2024./2025.

Nakon objave konačnih ljestvica poretka, kandidati će moći preuzeti upisnice (u kartici „Moji rezultati“).

Ispis upisnica za kandidate počet će 10. 7. u 12 sati.

Upisnicu moraju potpisati učenik i roditelj/skrbnik te ju učitati u sustav. Rok za učitavanje potpisanih upisnica za kandidate u sustav je do 12. 7. u 18 sati. (Postupak učitavanja upisnice u sustav detaljno je opisan u Uputama za učenike na poveznici https://srednje.e-upisi.hr/files/Upute%20za%20u%C4%8Denike.pdf u poglavlju Ispis, potpisivanje i učitavanje upisnica).

Originale svjedodžbi 8. razreda učenici će donijeti u školu prvog dana nastave.

Potvrde o sudjelovanju na natjecanjima u znanju ili na natjecanjima školskih sportskih društava nije potrebno slati budući da su one već u sustavu. 

Iznimno, učenici koji nemaju mogućnost učitavanja upisnice u sustav mogu je dostaviti u školu dana 10. 7. 2024. u vremenu od 13 do 16 sati (ured socijalne pedagoginje, II. kat). Dokumentaciju za ostvarivanje „prava prednosti“ (zbog zdravstvenih teškoća ili otežanih uvjeta obrazovanja) potrebno je također donijeti osobno u školu dana 10.7. u navedenom terminu.

Dokumentacija koja se donosi za učenike s teškoćama koji su ostvarili pravo na direktan upis je upisnica, preporuka HZZ-a i Rješenje Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade. Svu potrebnu dokumentaciju je potrebno donijeti isto 10. 7. od 13 do 16 sati.