I.GIMNAZIJA DOBILA ZAHVALNICU NACIONALNOG ODBORA ZA RAZVOJ VOLONTERSTVA

I. gimnazija dobila je Zahvalnicu  Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva! “Sudjelovanjem u manifestaciji “Hrvatska volontira 2019”, zajedno s Vašim volonterima, ostavili ste trajan trag na  putu prema stvaranju boljeg društva i zajednice u kojoj je svaki pojedinac važan. Hvala Vam na tome!” – stoji u tekstu Zahvalnice  Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva . Hrvatska volontira 2019. okupila je 157 organizatora volontiranja, Opširnije

Zahvalnica Udruge oboljelih od leukemije i limfoma

Škola je dobila zahvalnicu Udruge oboljelih od leukemije i limfoma iz Čakovca za sudjelovanje u projektu gdje su učenici i djelatnici sakupljali plastične čepove. Sakupljeni čepovi se sortiraju i recikliraju u cilju nastanka novog proizvoda. Prodajom tih proizvoda i/ili reciklirane sirovine sufinancira se nabavka skupih lijekova za  liječenje teških malignih bolesti.

PRVA ŠKOLA “PRIJATELJ BICIKLIRANJA” U HRVATSKOJ!

Zahvaljujući uspjehu projekta Biciklom u školu (BUŠ) I. gimnazija je postala prva škola u Hrvatskoj koja je certificirana kao Prijatelj bicikliranja. Certifikat dodjeljuje Sindikat biciklista, a preuzele su ga voditeljica BUŠ-a prof. Meri Matušan i ravnateljica prof. Dunja Marušić Brezetić.

Zahvalnica FER-a već 16. put za redom!

Na svečanoj sjednici Fakultetstkog vijeća Fakulteta za elekrotehniku i računarstvo, 14. 11. 2018. našoj je školi predana Zahvalnica za istaknuti doprinos u srednjoškolskom obrazovanju studenata FER-a. Velika nam je čast što smo među rijetkim školama koje su u kontinuitetu već  16 godina među nagrađenima. Zahvalnicu dobivamo zahvaljujući uspjehu bivših učenika, sadašnjih studenata FER-a pa im i ovim putem zahvaljujemo!