Državni prvaci u debati

Državni prvaci u debati Debatni tim Prve gimnazije, u sastavu: Jelena Lara Marinković (4.d), Josip Majsec (4.a) i Paula Djaković, odnio je pobjedu na državnom debatnom natjecanju. U finalu protiv XV. gimnazije, na tezu treba li borba protiv socijalne nejednakosti biti važnija od ekonomskog rasta, naši su debatanti svojim argumentima i govorničkim vještinama uvjerili suce kako je potrebno prioritizirati ekonomski Opširnije

Državno Natjecanje iz logike i filozofije

Na državnom Natjecanju iz logike najbolji rezultat ostvario je Ivan Petar Draškić (4.e) s ostvarenim 6. mjestom. Na natjecanju iz logike sudjelovali su i Marta Protrka (3.d) s ostvarenim 12. te Dražen Bičanić (4.e) a ostvarenim 13. mjestom. Na državnom Natjecanju iz filozofije Josip Majsec (4.a) ostvario je 17. mjesto. Čestitke učenicima i mentorima Alenu Sućeski i Marini Vitković.  

Prva pomoć

Na županijskom natjecanju iz Prve pomoći, koje se 14.4.2018. održalo u OŠ Grigora Viteza na Krugama, ekipa Prve osvojila je sjajno drugo mjesto. Čestitkew učenicama i mentorici Tatjani Marković! Za njihov veliki uspjeh zaslužni su i volonteri Crvenog Križa Andrea i Dražen te djevojke iz prošlogodišnje ekipe, Rahela, Ivana i Petra.