NAJSPORTSKIJI RAZRED PRVE 2020./2021.

U protekloj školskoj godini koja je obilježena kombinacijom nastave uživo i na daljinu i u kojoj su mnoge naše uobičajene školske aktivnosti zaustavljene dugogodišnji projekt Najsportskiji razred odgovorio je izazovima. Prilagodili smo se novim uvjetima i pronašli prihvatljivi način za realizaciju.

Iskoristili smo prednosti aplikacija za vježbanje te osmislili virtualno natjecanje. Tijekom drugog polugodišta postavljali smo razne izazove koji su privukli mnoge na vježbanje na otvorenom.

Bilo je tu hodačko-trkačkih, biciklističkih i rolerskih vikend izazova, a  sve smo završili humanitarnim aktivnostima – utrkom “27 minuta za male Glinjane” i odbojkaškim turnirom na otvorenom. Isticali smo i najbolje pojedinačne rezultate u pojedinim izazovima, kao i najbolje ekipe na odbojkaškom turniru.

Možemo reći da smo ponovno pomaknuli granice projekta i ispisali povijest sporta u školi.

Ponosni smo što su baš svi razredi sudjelovali u natjecanjima i ostvarili bodove.

Od samog početka natjecanja 2.c je zauzeo vrh tablice. Još nekoliko razreda je bilo vrlo aktivno, ali učenici 2.c su u vrlo velikom broju prihvaćali sve izazove i nisu ispuštali prednost. Svaka im čast. Naslov odlazi u prave ruke. Čestitke svima, osobito pobjednicima!

Meri Matušan, prof.