Prezentacija o upisima na studijske programe u Danskoj

Uskoro se otvaraju prijave na fakultete za nadolazeću akademsku godinu u Danskoj koja je zadnjih 4 godine hit destinacija među hrvatskim studentima. Danska nudi mnoštvo različitih studijskih programa na engleskom jeziku koji su za državljane Europske Unije besplatni. Uz prijateljski odnos i puno praktične nastave, studentima je omogućen studentski rad koji se motivira stipendijama danske vlade, kao i učenje danskog jezika i kulture.

Tom prilikom BHV Education održat će prezentaciju o studiranju i uvjetima upisa na danske fakultete za naše učenike. Prezentacija će se održati dana 29. siječnja 2018. godine (ponedjeljak) u Državnoj školi za javnu upravu, Medulićeva ulica 36, Zagreb u 18 sati, a gošća će biti i profesorica iz Copenhagena.

BHV Education već 23 godine uspješno surađuje sa mnogim organizacijama, školama i sveučilištima u svijetu te pomaže budućim studentima kod prijava na željene fakultete izvan Hrvatske. Uz usluge profesionalne orijentacije, savjetovanja i pripreme nudimo i besplatne prijave na fakultete.