I OVE GODINE NAGRADA FER-A!

I. gimnazija se i ove godine našla u prestižnom društvu škola koje su dobile zahvalnicu i nagradu Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Zahvalnica je za istaknuti doprinos u srednjoškolskom obrazovanju studenata Fer-a, a nagradu dobiva 1 naš bivši učenik koji pri razredbenom postupku bude najbolje rangiran od svih naših učenika.

Najuspješnije škole izračunavaju se uzimajući u obzir broj studenata FER-a koji iz njih dolaze, njihove ocjene, dužinu studiranja i još neke parametre. Jako smo ponosni što smo kontinuirano među takvim školama, još od osnutka ove nagrade davne 2000. godine. Ove godine nagradu su dobile škole: XV. gimnazija, V. gimnazija, I. gimnazija, Tehnička škola Ruđera Boškovića, Gimnazija Lucijana Vranjanina, X. gimnazija, II. gimnazija, I. tehnička škola Tesla i Gimnazija Sesvete te 14 škola izvan Zagreba.

Nagradu za prošlu godinu dobila je naša bivša učenica Ana-Marija Ereš koja je od svih naših učenika koji su se upisali na FER najbolje riješila prijemni. Čestitamo Ana-Mariji i svim našim profesorima koji već godinama uspješno obrazuju buduće FER-ovce!