Sportski dan s Mariborčanima

6. 12. 2016. u goste su nam došli učenici i djelatnici prijateljske nam 1. gimnazije iz Maribora. Iako je druženje imalo sportski karakter naši gosti su najprije, pod vodstvom naših učenika razgledali centar grada koji u ove dane adventa živi svoje najblistavije dane.

U školi su uslijedila 2 sportska susreta. Najprije su muške košarkaške reprezentacije omjerile snage, a nakon njih i odbojkašice. Iako su oba susreta Mariborčani zabilježili u svoju korist napetosti nije nedostajalo. Možemo biti ponosni na svoje ekipe i igru koju su pokazali.

Prisutni su mogli vidjeti i plesne vještine 4.d razreda koje uvježbavaju na nastavi TZK, a kojima se već pripremaju za maturalnu večeru. Također nam je svoje parkour i penjačke vještine pokazao Tin Lukačević savladavši nekoliko zadanih prepreka nakon čega se popeo po zidu od cigle gotovo do vrha dvorane te se prizemljio kroz kolut s velike visine.

Spomenimo da su tribine bile pune učenika koji su zaista korektno i sportski navijali tako da možemo reći da je ovo uistinu bio dan pozitivnih emocija.

Meri Matušan, prof.

Naši gosti posjetili su Advent

Mariborski košarkaši

Naša reprezentacija