VOLONTERSKI KLUB I. GIMNAZIJE SUDJELOVAO NA NACIONALNOJ KONFERENCIJI O VOLONTERSTVU „POKRENI SEBE, PROMIJENI SVIJET“

Ponedjeljak 22.9.2014. god. predstavnice Volonterskog kluba I. gimnazije Barbara Rubinić i Marija Paštrović  (4.e) sudjelovale su na Konferenciji o volontiranju  „Pokreni sebe, pokreni svijet“. Također, bivša učenica i voditeljica VK Marija Gašparović , pozvana od strane Volonterskog centra Zagreb , predstavila je svoje bogato volontersko iskustvo tijekom školovanja u I. gimnaziji za preko stotinu sudionika Konferencije s područja cijele Hrvatske.

Promotivni plakat VK naše škole i fotografije s motivima naših volonterskih aktivnosti bile su sastavni dio postavljene izložbe „Galerija iskustva“.

 

 

Osim toga,  Volonterski klub I. gimnazije prikazan je kao primjer dobre prakse u novom Priručniku o volontiranju za srednjoškolce „Generacija za V“, a uspješno sudjelovanje naše škole u kampanji „Hrvatska volontira 2014“ zabilježeno je u istoimenom video uratku u produkciji Fade in-a  koji možete pogledati na: http://vimeo.com/104966182

 

 

Čestitamo volonterima i zahvaljujemo svima koji svojim sudjelovanjem  u volonterskim akcija doprinose uspjehu i prepoznatljivost Volonterskog kluba  I. gimnazije!