Plivačko natjecanja za Dan škole

Povodom Dana škole održali smo međurazredno natjecanje plivačkih štafeta. Bio je to događaj pun adrenalina, ali i zabave. Dok su plivači pokazivali raskoš talenta u bazenu na tribinama su navijači bili dodatni vjetar u leđa svojim ekipama. Nakon kvalifikacijskih utrka u kojima je nastupilo 17 ekipa najboljih pet po vremenu ušlo je u finale. Našlo se tu šareno društvo (gledano generacijski): 2.b, 4.a, 3.b, 1.f i 2.c. Na kraju zlatom se okitila ekipa 3.b, srebrom 4.a, a 2.c je doplivao do bronce.

Ljubitelji smiješnih skokova su imali svojih 5 minuta jer smo održali natjecanje u kojem su oni najotkačeniji i najkreativniji skakači osvojili čoksu.

U realizaciji eventa neprocjenjiva je bila pomoć profesorica Bračić, Kus Petrić, Žitko, Subotić i pedagoginje Gregorin (mjeriteljice vremena), profesora Rašić i pedagoginje Narančić (ocjenjivači skokova), učenica Ide, Alete, Nele i Martine (linijske sutkinje) i Vlatke, Elene i Lane (zapisnički stol, fotkanje i vođenje programa). Dakako, ništa se ne događa bez profesora Lovrića i Liber koji su animirali učenike za skokove i imali najslađi zadatak na kraju – podjelu medalja.

Baš nam je bilo lijepo na bazenu!

Meri Matušan, prof. izvrsni savjetnik

Zlato 3.b