Predavanje za roditelje „PREVENCIJA SEKSUALNOG NASILJA“

Ženska soba – Centar za seksualna prava trenutno provodi projekt “Prepoznaj, osnaži se, prijavi!” koji je financijski podržan od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Opći cilj projekta jest prevencija seksualnog nasilja nad i među mladima u svrhu očuvanja kvalitete života mladih.

Jedna od aktivnosti koju organiziraju u sklopu Projekta je i predavanje za roditelje.

Predavanja će se održati dana 13. i 25. listopada 2022. godine od 17h do 18h putem Zooma. Mole se zainteresirani roditelji da svoje sudjelovanje prijave preko sljedećeg obrasca (potrebno je odabrati datum predavanja na kojem roditelji žele sudjelovati): https://forms.gle/UdAWCoPQYSMKZEak9.  Poveznica za Zoom bit će naknadno poslana.

Predavanje će održati članice Ženske sobe, koje imaju dugogodišnje iskustvo rada na prevenciji seksualnog nasilja. Tema predavanja bit će problematika seksualnog nasilja nad i među mladima, a nakon predavanja bit će ostavljen prostor za pitanja i diskusiju.

Članice Ženske sobe stoje na raspolaganju za sva pitanja putem e-maila (zenska.soba@zenskasoba.hr) i telefona (01/6119-174).