Upisi u 1. razred I. gimnazije u školskoj godini 2022./2023.

Drage učenice, dragi učenici,
provjera posebnih znanja iz matematike za upis u prirodoslovno-matematički smjer održat će se u petak, 1. srpnja 2022. u 12. sati.
Za pristupanje ispitu nije potrebna dodatna prijava; dovoljno je prijaviti prirodoslovno-matematički smjer I. gimnazije u sustavu NISpuSŠ (upisi.hr). Molimo sve pristupnike da na provjeru znanja dođu 20 minuta prije početka pisanja (u 11:40). Raspored učenika po ispitnim prostorijama nalazit će se na web stranici i u predvorju škole.
Pristupnici su prije pristupanja ispitu dužni pokazati važeći dokument sa slikom (osobna iskaznica, putovnica, pokaz…). Ukoliko pristupnik neće imati važeći dokument, bit će fotografiran za potrebe legitimacije.
Dozvoljeni pribor na ispitu: kemijska olovka plave ili crne boje (obavezno), grafitna olovka i gumica za brisanje te trokut ili ravnalo. Za vrijeme pisanja ispita nije dozvoljena uporaba džepnog računala (kalkulatora) niti formula. Ispitom se provjerava poznavanje nastavnih sadržaja Matematike od 5. do 8. razreda osnovne škole. Ispit traje 60 minuta,