Prijemni ispit iz matematike za prirodoslovno matematički smjer

Dragi učenici,
provjera posebnih znanja iz matematike za upis u prirodoslovno-matematički smjer održat će se u utorak 29. lipnja 2021. s početkom u 16:30.
Za pristupanje ispitu nije potrebna dodatna prijava; dovoljno je prijaviti prirodoslovno-matematički smjer I. gimnazije u sustavu NISpuSŠ (upisi.hr). Molimo sve pristupnike da na provjeru znanja dođu 15 minuta prije početka pisanja (u 16:15). Raspored učenika po ispitnim prostorijama nalazit će se u predvorju škole.
Pristupnici su prije pristupanja ispitu dužni pokazati važeći dokument sa slikom (osobna iskaznica, putovnica, pokaz…). Ukoliko pristupnik neće imati važeći dokument, bit će fotografiran za potrebe legitimacije.
Pristupnici su obvezni za vrijeme boravka u školi nositi zaštitnu masku. Ako je nekom pristupniku izrečena mjera samoizolacije, pristupnik je dužan obavijestiti školu do 29. lipnja u 12 sati.

Dozvoljeni pribor na ispitu: kemijska olovka plave ili crne boje (obavezno), grafitna olovka i gumica za brisanje te trokut ili ravnalo. Za vrijeme pisanja ispita nije dozvoljena uporaba džepnog računala (kalkulatora) niti formula. Ispitom se provjerava poznavanje nastavnih sadržaja Matematike od 5. do 8. razreda osnovne škole.