Poziv na predavanje za roditelje u okviru projekta “Samo da znači da!”

Poštovani roditelji,

Centar za građanske inicijative Poreč trenutno sudjeluje kao partnerska organizacija u provedbi projekta “Samo da znači da!” čija nositeljica je Ženska soba – Centar za seksualna prava.
Partneri na projektu su i Srednja škola Mate Balota Poreč i Turističko – ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč. Projekt je financijski podržan od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Opći cilj projekta jest prevencija seksualnog i elektroničkog seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima.

Ovim putem pozivamo Vas na besplatno javno predavanje naziva „Seksualno nasilje nad i među djecom i mladima” koje će se održati dana 17.05.2021. godine od 18 do 19 sati putem Zooma.

Predavanje će održati voditeljica pravnog tima Ženske sobe, Anamaria Drožđan-Kranjčec, mag.iur. Tijekom predavanja bit će obrađena tema seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima, a poseban naglasak bit će stavljen na prepoznavanje znakova koje ukazuju da dijete doživljava nasilje, kao i o mogućnostima zaštite, pomoći i podrške djeci. Nakon predavanja, bit će ostavljen prostor za pitanja i diskusiju.

Ukoliko ste zainteresirani, pozivamo Vas da svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do 17.05.2021. godine do 12 sati putem e-maila silvia@cgiporec.hr. Nakon prijave će Vam biti proslijeđena poveznica za uključenje na predavanje.

Poveznicu na događanje na Facebooku: https://fb.me/e/e0wfJlbYx