Dan bez mobitela u prometu – OSVOJI VOZAČKI!

U okviru kampanje osvješćivanja “Dan bez mobitela u prometu 2019” otvoren je nagradni natječaj pod nazivom “Osvoji vozački”, a glavna je nagrada plaćen trošak  vozačke škole i polaganje ispita B kategorije.

Glavni cilj projekta Dan bez mobitela u prometu je podizanje svijesti o opasnostima korištenja mobitela u prometu, a time i podizanje razine sigurnosti u prometu. Kroz kampanju i ovaj nagradni natječaj obraćamo se mladim ljudima, koji takve loše navike za volanom još nisu ni usvojili i oni mogu biti najbolji promotori odgovornog ponašanja u prometu. Mobitel se smatra četvrtim ubojicom na cesti, a kažnjavanje ne daje rezultate bez provođenja kampanja prevencija i osvješćivanja.

Ovu vrijednu nagradu moći će osvojiti natjecateljica ili natjecatelj koji na kreativan način odgovore na pitanje “Zašto ne koristiti mobitel u vožnji?”. Izraziti se mogu kroz kratki video spot, fotografijom, skečom, stihovima ili otpjevanom pjesmom, crtežom ili stripom. Uratke je potrebno objaviti na na svom Facebooku ili Instagramu i tagirati @DanBezMobitelaUPrometu i #OsvojiVozački! Nagradni natječaj traje od 9. 9. do 5. 10. 2019.

Sve novosti vezane za Nagradni natječaj ‘Osvoji vozački’ i kampanju ‘Dan bez mobitela u prometu 2019’ pratite na:

Webu:  https://danbezmobitelauprometu.uhms.hr/

Facebooku: https://www.facebook.com/DanBezMobitelaUPrometu/

Instagramu: https://www.instagram.com/danbezmobitelauprometu/

Youtubeu:  https://www.youtube.com/channel/UCH3qKAJUGPpGNrkre6eRyRw