I.GIMNAZIJA DOBILA ZAHVALNICU NACIONALNOG ODBORA ZA RAZVOJ VOLONTERSTVA

I. gimnazija dobila je Zahvalnicu  Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva!

“Sudjelovanjem u manifestaciji “Hrvatska volontira 2019”, zajedno s Vašim volonterima, ostavili ste trajan trag na  putu prema stvaranju boljeg društva i zajednice u kojoj je svaki pojedinac važan. Hvala Vam na tome!” – stoji u tekstu Zahvalnice  Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva .

Hrvatska volontira 2019. okupila je 157 organizatora volontiranja, koji su u 66 gradova i općina proveli 227 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potaknuli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 3.747 volontera uložilo je 14.510 volonterskih sati za izgradnju zajednice koja može i želi više.

U okviru manifestacije “Hrvatska volontira 2019” u četvrtak 23.5.2019. članovi Volonterskog kluba I. gimnazije posjetili su vrtić u lokalnoj zajednici DV Utrina, razgovarali o važnosti volonterstva  te  sudjelovali u zajedničkoj likovnoj radionici s mališanima vrtića.

Više o sudjelovanju volontera I.gimnazije u manifestaciji “Hrvatska volontira 2019” pogledajte u finalnom izvještaju  Hrvatskog centra za razvoj volonterstva (10.str):

https://www.hrvatska.volontira.vcz.hr/assets/HR%20volontira_izvjestaj_final_2019.pdf