ODBOJKAŠKO PRVENSTVO ŠKOLE

Završeno je prvenstvo škole u odbojci. Kroz 3 mjeseca odigravanja u grupama došli smo do 4 najbolje ekipe – za 3.mjesto zaigrali su 4.a i 4.d, a za naslov prvaka 4.c i 2.e.

U utakmici za broncu nije bilo većih uzbuđenja. Ekipa 4.d je dominirala otpočetka. 4.a se trgnuo u 2. setu, ali su protivnici rezultatski već bili odmakli i konačni rezultat 2:0 nije došao u pitanje.

Utakmica za zlato je bila sasvim drugačija – puna dugačkih i neizvjesnih poena, odličnih obrana i još boljih napada. Obje ekipe su igrale brzo, napadale trećom loptom, blokirale, spašavale nemoguće…prava rapsodija odbojke! Sve su upotpunili navijači koji su napravili fantastičnu atmosferu. Rezultatom 2:1 utakmicu je dobila ekipa 2.e. Sve pohvale za obje ekipe! Tako se igra odbojka.

Proglasili smo i najbolje igrače završnog turnira – to su Izabela Štimac i Hrvoje Kober koji su zaista igrali fantastično. Treba spomenuti da su i ostali na terenu pokazali što znači dati sve od sebe za ekipu. Sve u svemu ova utakmica je bila poslastica za odbojkaške sladokusce.

Prvenstvo je obilježeno i jednim iznimno sportski korektnim potezom. Naime u 2. krugu natjecanja ekipa 2.e je previdjela termin svoje utakmice te je rezultat trebao biti  2:0 za 3.a. U tom slučaju 2.e bi ispao iz daljnjeg natjecanja. Međutim ekipa 3.a je odlučila pružiti još jednu šansu na terenu te su došli na novi termin utakmice koju je 2.e dobio i prošao dalje te na kraju i osvojio prvenstvo.  Što reći za takav fenomenalni potez?! Naklon za Bilićku, Tinu, Milu, Niku T., Niku G. i Bartola! Ti dragi mladi ljudi su uzor za sve nas!

Meri Matušan, prof.

 

Šampioni – 2.e

Osvajači medalja – 2.e, 4.c i 4.d

 

Oni su najbolje igrali na završnom turniru – Izabela i Hvoje