NAJRAZRED ŠKOLE 2015./2016.

Prvi dan nastave protekao je u pomalo svečarsko-natjecateljskoj atmosferi. Naime, prije sastanka s razrednicima učenici su u kinodvorani prisustvovali proglašenju najrazreda za školsku godinu 2015./2016.

U nastojanju naše škole da vrednuje i promovira izvrsnost već godinama se prate i vrednuju rezultati svih razreda u 10 kategorija: srednja ocjena, izostanci, odgojne mjere, humanitarni rad, izvannastavne aktivnosti, razna događanja u školi, atmosfera u razredu, posuđivanje knjiga u školskoj knjižnici, natjecanja u znanju i najsportskiji razred.

Ove godine rezultat natjecanj je bio neizvjestan jer je nekoliko razreda bilo u najužoj konkurenciji. Ipak, na vrhu ima mjesta samo za najboljeg. Ove godine to je bio 2.b. Pod vodstvom svog neumornog razrednika profesora Janjića razred je kroz čitavu godinu bio angažiran u brojnim aktivnostima, sudjelovao u svim događajima, djelovao humanitarno, ostvario dobre rezultate u učenju, raznim natjecanjima, itd. Spomenimo da ovo natjecanje razrede vrednuje sveobuhvatno i da pobjedu odnose kvalitetni kolektivi koji njeguju korektne međuljudske odnose. Sve to odlikuje 2.b!

Od srca čestitke učenicima i njihovom razredniku!

Meri Matušan, prof.