Predstavljen projekt “Škola poduzetničke konkurentnosti na tržištu rada za gimnazijalce

U srijedu, 20.11.2013.,  predstavljen je projekt ‘Škola poduzetničke konkurentnosti na tržištu rada za gimnazijalce’ na kojem je sudjelovao i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

Škola poduzetničke konkurentnosti na tržištu rada za gimnazijalce projekt je koji je osmislila i provodi I. gimnazija u partnerstvu s Drugom ekonomskom školom  s ciljem unaprjeđenja hrvatske obrazovne svakodnevnice i davanja potpore razvoju Hrvatskog kvalifikacijskog okvira. U projektu je riječ o socijalnom poduzetništvu koje u obzir uzima društvenu odgovornost tvrtki prema zajednici, visoka etička načela u poslovanju, kao i intenzivnu brigu za okoliš, zaštitu ljudskih prava i sveopću dobrobit zajednice i društva.

 

Članak objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta

Projekt predstavljen u dnevniku Nove tv pod nazivom “Drugačija generacija poduzetnika: Učiti će ih kako ne treba”

 

 

Poziv na javno predstavljanje projekta “Škola poduzetničke konkurentnosti na tržištu rada za gimnazijalce” Ispis
Ponedjeljak, 18 Studeni 2013 13:39
I. gimnazija u partnerstvu s Drugom ekonomskom školom provodi projekt “Škola poduzetničke konkurentnosti na tržištu rada za gimnazijalce”.

Javno predstavljanje projekta održat će se u srijedu, 20.11. s početkom u 13,00 sati. Poziv na javno predstavljanje, kao i program događanja nalazi se u prilogu.