PRIMOPREDAJA UDŽBENIKA – TREĆI I ČETVRTI RAZREDI – VAŽNO!

Dragi učenici, drage učenice trećih i četvrtih razreda,

dragi roditelji/skrbnici,

Kao što je već najavljeno, povrat i preuzimanje udžbenika za treće i četvrte razrede će biti 27. lipnja 2024. nakon mature iz matematike, od 12:00 sati nadalje.

Popis udžbenika za povrat možete vidjeti na poveznicama: 4. R.- UDZBENICI ZA POVRAT – OG4. R.- UDZBENICI ZA POVRAT – PM

Primopredaja će se odvijati na način da svaki učenik zna od kojeg će učenika preuzeti udžbenike za sljedeći razred i kojem učeniku treba predati komplet.

Razrednici će dobiti detaljan popis koji će vam proslijediti.

Učenici svih  četvrtih razreda dužni su taj dan donijeti svoje udžbenike koje su zadužili na početku školske godine. Radne bilježnice i udžbenici stranih jezika se ne vraćaju. Ukoliko neki udžbenik nedostaje ili je u neuporabnom stanju,  javite na mail knjiznica.prve@gmail.com do 25. lipnja 2024. do 12:00 sati.  U mailu napišite vaše ime, prezime, razred i što nedostaje.

Učenici trećih razreda koji su  dobili udžbenike trebaju provjeriti stanje i ukoliko nešto nedostaje, upišite u Excel tablicu koju ćete dobiti na razredne mailove. Rok unosa je 28. lipnja 2024. do 12 sati.  Ono što svima nedostaje su radne bilježnice i udžbenici pojedinih stranih jezika – to nemojte upisivati u Excel, njih ćete dobiti na jesen kada bude zamjena udžbenika iz etike i vjeronauka.

U nastavku je raspored primopredaje 27. lipnja 2024.

  vrijemeBroj učioniceRazred koji predaje udžbenike / razrednikRazred koji preuzima udžbenike / razrednik
    12:052214. A – M. Romac3. A – T. Jukić
2224. B – S. Liber3. B – I.B. Peričić
2084. C – D.  Kršić3. C – D. O. Sanuri
2094. D – M. Morduš3. D – M. Ferček
2284. E – D. Math3. E – P. Polančec