BuP – završena akcija

Završen je naš prvi buvljak u Prvoj. Nakon tri dana skupljanja odjeće, u petak su učenici nakon nastave mogli odabrati odjeću koja je bila izložena na štandu. Nagovarali su jedni druge na odabir odjeće i savjetovali s čim se odabrani komad može “skombinirati”. Neki učenici donijeli su dosta odjeće te su imali kupone pomoću kojih su mogli uzeti isti broj komada. Doveli su svoje prijatelje i počastili ih ”novom oblekom”.  Atmosferu je podigla glazba koja se čula u pozadini.

Da budemo iskreni, nismo očekivali ovakav odaziv učenika. Prvi dan skupili smo nekoliko komada i bili dosta skeptični oko nastavke akcije. Drugi dan prikupljeno je nešto više komada, a treći dan nam je ponestalo kutija za odjeću.

Aktivnost su osmislili i proveli učenici polaznici izborne nastave iz Biologije i fakultativne nastave Računalni dizajn predvođeni profesorom Lukom Miholićem i profesoricom Gordanom Sekulić-Štivčević. Aktivnost se odvijala u sklopu projekta DiZel (razvoj digitalnih i zelenih vještina) kojeg financira MZO.

 Isprobavanje odjeće

I Čekanje u redu.   Organizatori  Provjeravanje sastava (“vidi jel’ pamuk”)

 Kuponi.