Prigovori na ocjenjivanje ispita državne mature

U ponedjeljak 13. srpnja 2020.u 12:00 sati bit će objavljeni rezultati ispita državne mature ljetnoga roka 2019./2020.
lkk
S obzirom na epidemiološku situaciju, ulaganje prigovora bit će “na daljinu”, popunjavat će se obrazac i potrebno ga je poslati na mail adresu koordinatora, profesora Donata Matha (math.donat@gmail.com). Obrazac je u word formatu, nakon ispunjavanja potrebno ga je spremiti i poslati na navedenu mail adresu. Posljednje dvije rubrike u obrascu ostavljaju se prazne (predloženi odgovor škole i potreba za posredovanjem Centra). Potpis na obrascu nije potreban.
jgjkhgk
Obrazac za prigovor nalazi se ovdje.
ghkhkh
Od 13. srpnja od 12:01 sati do 15. srpnja u 12:00 sati traje aktivnost ulaganja prigovora učenika na ocjenjivanje i do toga vremena se mogu slati prigovori na mail. U obzir će se uzeti isključivo prigovori poslani u navedenom vremenu.
Napomena da prigovor mora biti jasan i kratak, s točno navedenim podatcima (predmet, razina i sl.) i zadatcima na koje se prigovor ulaže. Na svaki poslani prigovor učenici će dobiti kratki odgovor da je prigovor zaprimljen, kako bi znali da je isti unesen i u sustav postani-student. U sustavu postani-student će se onda moći vidjeti status prigovora te je li prigovor uvažen ili odbijen te eventualno novo stanje bodova.