Prijave za prijemni ispit iz matematike za prirodoslovno matematički smjer

VAŽNO – pristupnici na prijemni ispit obavezni su nositi zaštitne maske!

Učenici se prijavljuju u sustav Upisi.hr te u samom sustavu odabiru izbor smjera. Za prijemni ispit nisu potrebne nikakve dodatne prijave u školi.

Prijemni ispit održava se u ponedjeljak, 13.7.2020. s početkom u 15 sati te je preporuka da učenici ponesu kemijske olovke za pisanje (plave ili crne boje), jedno ravnalo ili trokut te običnu grafitnu olovku za koncept kao i važeći dokument sa slikom (osobna iskaznica, putovnica, pokaz…). Ukoliko pristupnik neće imati važeći dokument bit će fotografiran za potrebe legitimacije. Mole se pristupnici da dođu 15 minuta ranije zbog identifikacije. Pristupiti oglednom primjeru prijemnog ispita možete ovdje.

Zbog epidemiološke situacije na prijemni ispit ne dolaze pristupnici koji pokazuje znakove akutne respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa i sl.). Na ispite nije dopušten dolazak pristupnicima kojima je utvrđena zaraza COVID-19. Ako je nekom pristupniku izrečena mjera samoizolacije, pristupnik je dužan obavijestiti školu o istome do ponedjeljka, 13.7.2020. do 12 sati.