Zahvala Caritasa Zagrebačke nadbiskupije I. gimnaziji

U organizacij Volonterskog kluba I. gimnazije  uoči blagdana sv. Nikole organizirana je od 4.- 6. 12. 2019. humanitarna akcija darivanja slatkiša pod nazivom “Budi cool, udijeli slatkiš svoj”. Prikupljeno je više od 500 različitih slatkiša koji su u subotu 7. 12. 2019. darovani djeci siromašnih obitelji Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u Župi sv. Nikole biskupa.

Objavu o događaju i zahvalu učenicima I. gimnazije na doprinosu možete pročitati na službenim stranicama Caritasa Zagrebačke nadbiskupije:

http://www.czn.hr/vijesti/sveti-nikola-razveselio-djecu 

SVETI NIKOLA RAZVESELIO DJECU

“Zagrebački Caritas organizirao je u suradnji sa Župom sv. Nikole biskupa – Stenjevec II u Zagrebu nikolinjski susret za stotinjak djece iz potrebitih obitelji

U prigodnom programu održanom 7. prosinca u crkvi sv. Nikole biskupa u Gajnicama nastupio je Dječji zbor »Glasnici velikog Kralja« iz iste župe, a svojim donacijama za pripremu darova, uz Caritas, svetom Nikoli su pomogli sljedeći darovatelji: tvrtke Radoform (vrećice) i Kanaan(grickalice), kopirnica Arskopija (naljepnice), te donacijama slatkiša: Nadbiskupska klasična gimnazija, Ženska opća gimnazija Družbe sestara milosrdnice s pravom javnosti i Prva gimnazija i OŠ Antuna Mihanovića – sve iz Zagreba.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje u ime svojih korisnika svim navedenim darovateljima te domaćinu susreta, župniku vlč. Mariju Bičaku, na velikodušnom gostoprimstvu”.