Maškare u Prvoj

12. 2. 2013. u Prvoj je bilo veselije nego inače. Naime atmosferu su razvedrile brojne maškare. Poznavaoci ovdašnjih prilika tvrde da je bilo više maškara nego ikad.  Vjerojatno je ova zima toliko duga, toliko siva i snježna da su joj se mnogi na ovaj način pokušali oduprijeti i prizvati sunce.
Pojavili su se brojni kauboji, hitna služba, sultanije. Pod odmorom u holu škole su „goli kuhari“ pokazali kulinarsko umijeće.
Vrlo kreativne maske pojavile su se u 4.a – bilo je tu nekoliko Lego kockica u raznim bojama te dvije vojne letjelice koje su se odvojile na jedan dan od hrvatske zračne eskadrile.
Na predstavljanju maski u kinodvorani zaplesale su vesele pripadnice poznate grupe Macho man (3.d) koje su hrabro obukle minice i pokazale duge, mišićave (i gdjegod dlakave) noge. Otplesala je svoju točku i grupa „Obrana naslova prvaka“ (2.c). Unatoč mixu nekoliko pjesama raznih žanrova nije bilo do kraja jasno što žele poručiti publici tako da nisu uspjeli ponoviti lanjski uspjeh (pobijediti). Na binu su izašle i sjajne Lego kockice.
Pojavila su se i dva konkurentska harema, onaj iz 4.d i profesorski. Ovaj drugi, Sulejmanov imao je bolji scenski nastup te je odnio i pobjedu. Osvojenu tortu profesori su prepustili drugoplasiranim Macho man-ima a 2.c je zasjeo na treće mjesto.

M. Matušan

 

Fotografije pogledajte u galeriji.