Gordana Sekulić-Štivčević

Gordana Sekulić-Štivčević je rođena 26.prosinca u godini prošlog stoljeća. Nakon završene srednje škole stekla je zvanje matematički tehničar. Nakon srednje škole završila je Elektrotehnički fakultet u Zagrebu, smjer Telekomunikacije i informatika i stekla zvanje dipl. inž. elektrotehnike.
Od 1996. godine radi u prosvjeti s prekidima za dva porodiljna dopusta. Završila je pedagoško-psihološku izobrazbu i metodiku nastave tehnike. Početkom 2002. godine položila je stručni ispit za profesora informatike/računalstva. Osim u I. i IV. gimnaziji jednu školsku godinu je radila u Ekonomskoj školi u Velikoj Gorici.
Sudjelovala je u projektu Europa u školi na Internetu (međunarodno natjecanje) kao mentor učenicima. Školske godine 2003./2004. mentor je učenicima na europskom natjecanju Join multimedia koje organizira i provodi Siemens i državnom natjecanju Login@Europe.

Autorica je stručne knjige FrontPage 2003, ECDL Web Starter te koautorica udžbenika za nastavu informatike.

Godine 2008. promovirana je u zvanje profesor mentor, a 2013. u zvanje profesor savjetnik.
Slobodno vrijeme najradije provodi s djecom. Ako joj preostane još slobodnog vremena bavi se kreativnim radom (oslikavanje svile, izrada nakita od kristala, izrada keramike,…)