Infomacije vezane za preuzimanje udžbenika za učenike 1. razreda i podjelu reversa za učenike viših razreda

Podjela udžbenika za prve razrede će biti u četvrtak  (31. kolovoza) i petak (1. rujna) od  9 – 12 sati u staklenoj prostoriji u prizemlju škole. Kod preuzimanja će svatko dobiti 2 reversa s popisom udžbenika – jedan ostaje za osobnu evidenciju, a drugi potpisani primjerak će roditelji/skrbnici predati razredniku na prvom roditeljskom sastanku. Prilikom podizanja kompleta, učenik ili roditelj/skrbnik treba predočiti bilo kakav dokument učenika s fotografijom. Ako komplet preuzima treća osoba umjesto učenika ili roditelja/skrbnika,  to trebate javiti najkasnije do četvrtka (30. kolovoza do 20 sati) na mail knjiznica.prve@gmail.com

Pravo na besplatne udžbenike i pripadajuće radne bilježnice imaju svi učenici I. gimnazije neovisno o mjestu prebivališta. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti na mail: knjiznica.prve@gmail.com

Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda reverse za komplet udžbenika dobit će prvog dana nastave od razrednika. Jedan primjerak ostaje za vlastitu evidenciju, a drugi potpisani primjerak će roditelji/skrbnici predati razredniku na prvom roditeljskom sastanku.