Dostava upisnica u srednje škole Ispis
Utorak, 09 Srpanj 2013 08:38

Učenik svoj upis u srednju školu potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na upisnici (bit će dostupna na mrežnoj stranici NISpuSŠ-a), koju je dužan dostaviti u srednju školu u koju se upisuje prvoga dana nastavne godine 2013./2014. - 2. rujna 2013.

 

Obavijesti

PREDSTAVLJANJE VOJNOG UČILIŠTA U I. GIMNAZIJI

u srijedu 25. 11. 2015. u 14.00 sati u učionici 222 održat će se predstavljanje Hrvatskog vojnog učilišta i vojnih studijskih programa. Pozivamo sve učenike zainteresirane za izgradnju karijere u vojsci da dođu na prezentaciju.

 
Akcija Caritas-a „BUDI COOL, UDIJELI SLATKIŠ SVOJ“

Poštovani učenici,

u razdoblju od 23. studenog do 3. prosinca 2015. U I. gimnaziji  provodi se akcija  prikupljanja slatkiša „BUDI COOL, UDIJELI SLATKIŠ SVOJ“ Prikupljeni slatkiši bit će darovani djeci iz socijalno ugroženih obitelji povodom blagdana Sv. Nikole. Slatkiše pojedinci i razredi mogu odložiti u za to predviđene kutije u holu škole.

Uključite se u akciju i razveselite djecu! Hvala!

 
PREZENTACIJA ZAGREBAČKE ŠKOLE EKONOMIJE I MANAGEMENTA

Zagrebačka škola ekonomije i managementa poziva sve zainteresirane učenike na prezentaciju svojih studijskih programa koja će se održati u utorak 17. 11. 2015. u 14.00 sati u kinodvorani škole.

Na prezentaciji će predstaviti svoje preddiplomske studije:

- Studij ekonomije i managementa

- Studij poslovnog prava i ekonomije

- Studij poslovne matematike i ekonomije

koje izvodi na hrvatskom i engleskom jeziku.

 

Uz vrhunske studijske programe ZŠEM svojim studentima nudi međunarodnu studentsku razmjenu i uvođenje u poslovnu zajednicu već tijekom studija.

 

Tražilica

Copyright I.GIMNAZIJA, Joomla templates by SG web hosting, design by vex